Το δικό μας Brand – Happy collection

Το Brand της Μωραΐτης – Metropak

 

Η εταιρεία μας Μωραΐτης – Metropak έχει δεσμευτεί να συμβάλει στην δημιουργικότητά σας, ποσφέροντας προϊόντα-εργαλεία ανταγωνιστικά, νόστιμα, υψηλής ποιότητας & στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Γι 'αυτό προσπαθούμε να έχουμε όλα αυτά που χρειάζεστε για την επιχείρηση σας. Από τις πρώτες ύλες παγωτού & ζαχαροπλαστικής, τις συνταγές έως τα είδη συσκευασίας & εξοπλισμού, στην Μωραΐτης – Metropak διαθέτουμε τα πάντα γύρω από το παγωτό & την ζαχαροπλαστική.

 

Η ποιότητα και η νοστιμιά που βιώσατε με το πρώτο μας προϊόν από τη σειρά Happy Collection που κυκλοφορήσαμε στην αγορά το 2008 είναι ακριβώς η ίδια και ακόμη καλύτερη σήμερα. Αποτελούν όλα μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις γλυκές στιγμές της ζωής σας.

 

Η σειρά Happy Collection περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προϊόντων ,που προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα τελικά προϊόντα όπως:

 

  • HAPPY CREAM: Υδατόκρεμες, πραλίνες & γεμίσεις

  • HAPPY GEL: Ζελέ επικάλυψης σε διάφορες γεύσεις

  • HAPPY MIX: Μείγματα ζαχαροπλαστικής αλεύρου

  • HAPPY FRUIT: Φρούτα σε ζελέ

  • HAPPY FRUIT JAM: Μαρμελάδες ψηνόμενες

  • HAPPY CHOCO COLLECTION: Σοκολάτες - Κουβερτούρες

  • HAPPY ICE: Μείγματα για παγωτό μηχανής soft

  • HAPPY GOLD CREAM: Κρέμα ζαχαροπλαστικής

 

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας, κάθε μέρα.

 

Στην Μωραΐτης – Metropak, θέλουμε να είμαστε λίγο καλύτεροι κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να εκπλήσσετε τους πελάτες σας ευχάριστα με συναρπαστικές νέες γεύσεις, προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπέροχες συνταγές. Κάθε μέρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε Happy people με:

 

Καλύτερη γεύση, με ειδίκευση σε παραδοσιακές, αυθεντικές συνταγές και εξερευνώντας με πάθος τον κόσμο για νέες γεύσεις παγωτού & ζαχαροπλαστικής.

 

Καλύτερα συστατικά, προσπαθώντας συνεχώς για καλύτερη ποιότητα, καθώς μόνο οι ποιοτικές φυσικές πρώτες ύλες μπορούν να προσφέρουν το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

 

Καινοτομία & δημιουργικότητα, προσφέροντας συνεχώς έμπνευση για υπέροχες συνταγές & εκπληκτικές εφαρμογές των προϊόντων μας, με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.