Το δικό μας Brand – Happy collection

Το Brand της Μωραΐτης – Metropak

Η Μωραΐτης – Metropak έχει δεσμευτεί να σας βοηθήσει να δημιουργείτε παγωτά και προϊόντα ζαχαροπλαστικής ανταγωνιστικά, νόστιμα, υψηλής ποιότητας & στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Γι 'αυτό προσπαθούμε να έχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για την επιχείρηση σας. Από τις πρώτες ύλες παγωτού & ζαχαροπλαστικής, τις συνταγές έως τα είδη συσκευασίας και εξοπλισμού, η Μωραΐτης – Metropak διαθέτει τα πάντα για το παγωτό και τη ζαχαροπλαστική.

Η ποιότητα και η νοστιμιά που βιώσατε με το πρώτο προϊόν της Μωραΐτης – Metropak από τη σειρά Happy Collection που βγήκε στην αγορά το 2008 είναι ακριβώς η ίδια και ακόμη καλύτερη σήμερα. Σήμερα και στο μέλλον. Αποτελούν όλα μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις γλυκές στιγμές της ζωής.

Η σειρά Happy Collection αποτελείται από μείγματα για παγωτά μηχανής και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής που προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα τελικά προϊόντα όπως:

  • Μείγματα για παγωτά μηχανής Happy ice softHappy Soft ChocoHappy Soft Vanilla,

  • Σοκολάτες, κουβερτούρες, σταγόνες, απομιμήσεις και άλλα από τα προϊόντα Happy Choco,

  • Πραλίνες μπισκότου, βάφλας & προφιτερόλ ασυναγώνιστης γεύσης και ρευστότητας

  • Εξαιρετικό Frozen yogurt με υπέροχη υφή & εύκολη παρασκευή από τα Happy Yo,

  • Φρούτα σε ζελέ από τα προϊόντα Happy Fruit

 

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας, κάθε μέρα

Στο Μωραΐτης – Metropak, θέλουμε να είμαστε λίγο καλύτεροι κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να εκπλήσσετε τους πελάτες σας ευχάριστα με συναρπαστικές νέες γεύσεις, προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπέροχες συνταγές. Κάθε μέρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε Happy people με:

Καλύτερη γεύση, με ειδίκευση σε παραδοσιακές, αυθεντικές συνταγές και εξερευνώντας με πάθος τον κόσμο για νέες γεύσεις παγωτού και ζαχαροπλαστικής.

Καλύτερα συστατικά, προσπαθώντας συνεχώς για καλύτερη ποιότητα, καθώς μόνο οι ποιοτικές φυσικές πρώτες ύλες μπορούν να προσφέρουν το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

Καινοτομία & δημιουργικότητα, προσφέροντας συνεχώς έμπνευση για υπέροχες συνταγές και εκπληκτικές εφαρμογές των προϊόντων μας, με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.