Σχετικά με την Μωραΐτης - Metropak

Οι ειδικοί στο παγωτό και τη ζαχαροπλαστική 

 

Από την οικογένεια Μωραΐτη, στις οικογένειες όλης της Ελλάδας. 

 

Η εταιρεία μας Μωραΐτης - Metropak ιδρύθηκε το 2004 & δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών και του εμπορίου, αντιπροσωπεύοντας εξέχουσες βιομηχανίες.

 

Ξεκινήσαμε ως μία οικογενειακή επιχείρηση, και ανεξάρτητα από το πόσο αναπτυσσόμαστε, η οικογένεια βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, είναι αναπόσπαστο

κομμάτι της κουλτούρας μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε & αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες μας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον.

 

Ακολουθεί μία σύντομη παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας μας.

 

Μια ιστορία της εξέλιξης και της καινοτομίας

 

Ξεκινήσαμε πριν από σχεδόν 20 χρόνια προσφέροντας οικολογικά και ποιοτικά είδη συσκευασίας (τα οποία προσφέρουμε μέχρι και σήμερα). Και ενώ τώρα προσφέρουμε πολύ περισσότερα από είδη συσκευασίας για ζαχαροπλαστεία - όπως πρώτες ύλες παγωτού, πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και μεγάλη γκάμα από είδη συσκευασίας - η αγάπη μας για την ποιότητατην καινοτομία και την άψογη εξυπηρέτηση παραμένει πάντα στο επίκεντρο.

 

Σήμερα διαθέτουμε περισσότερα από 3.000 προϊόντα, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα & συνεργαζόμαστε με εκλεκτές εταιρείες από διάφορα μέρη του κόσμου. Μερικοί από τους κύριους συνεργάτες μας:

  • ECOPACK: με έδρα το Τορίνο από το 1939 εργοστάσιο με οικολογικές χάρτινες φόρμες ψησίματος
  • ELENKA S.P.A.: βιομηχανία φυσικών Α΄Υλών Παγωτού & Ζαχαροπλαστικής με έδρα το Παλέρμο
  • CARTOPRINT: από το 1939 με έδρα την Ιταλία και παραγωγή χάρτινων κυπέλλων παγωτού
  • JODL: λειτουργεί από το 1970 με σακουλάκια πολυπροπυλενίου
  • ​IL PUNTO ITALIANA: με βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής

Εξακολουθούμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας και να τους βοηθάμε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα μας, τις γνώσεις και τις τάσεις της αγοράς ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.