Οι αξίες μας

Ακεραιότητα

 

Ο λόγος μας είναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ για σχεδόν 20 χρόνια. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλώνει η ομάδα και η δυναμικότητά μας, έχουμε δεσμευτεί να είμαστε ένας οργανισμός ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ απέναντι σε όλα όσα υποσχόμαστε. Γνωρίζουμε ότι η μακροχρόνια Εμπιστοσύνη προέρχεται από την αλήθεια και τις επιλογές μας και είμαστε υπόλογοι σε όλους μας τους συνεργάτες και πελάτες.

 

Σχέσεις

 

Η επιτυχία μας προέρχεται από την δημιουργία σταθερών & μακροχρόνιων ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με τους συνεργάτες μας. Δεσμευόμαστε στους συνεργάτες μας και εργαζόμαστε μεταξύ μας και με τους πελάτες μας, έτσι ώστε όλοι να μεγαλώνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Ακούμε, μαθαίνουμε και προσεγγίζουμε κάθε τάση της αγοράς ως ευκαιρία να προσφέρουμε λύσεις και ποιότητα βάση των αναγκών της αγοράς.

 

 

 

Πάθος

 

Μας κινητοποιεί η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η αφοσίωση των πελατών μας. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε αυτό το πάθος σε ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, από την ομαδική εργασία μέσα στην επιχείρηση, με σκοπό να δώσουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό, έως τη συνεργασία και την επαφή με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους. Είναι η σπίθα και η αγάπη για την ποιότητα και την αριστεία που μας ξεχωρίζει.

 

Εξέλιξη

 

Είμαστε περήφανοι για τις ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ και θα θυμόμαστε πάντα την αρχή μας ως μια μικρή επιχείρηση με είδη συσκευασίας. Είναι μια αρχή που μας βοήθησε να συνδεθούμε με τους πελάτες μας και να κατανοήσουμε τους στόχους, τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους. Και ενώ θα προσπαθούμε πάντα να καινοτομούμε και να μεγαλώνουμε, θυμόμαστε ότι οι οικογενειακές μας ρίζες οδήγησαν στην συνεχόμενη εξέλιξη και δημιουργία μίας ενοποιημένης κουλτούρας για την επιχείρηση μας Μωραΐτης - Metropak

 

Θετικότητα

 

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και στη δύναμη της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για ένα καλύτερο αύριο. Πάντα θα υπάρχουν προκλήσεις στις επιχειρήσεις, αλλά εάν επιλέξουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με ευελιξία και έρευνα, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα θετικά αποτελέσματα θα είναι η εκπλήρωση του στόχου. Στην Μωραΐτης - Metropak, έχουμε μια έμφυτη επιθυμία να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας, να κάνουμε την εμπειρία που έχουν οι συνεργάτες μας μαζί μας πιο λειτουργική, αποδοτική και πιο ευχάριστη. Ο τελικός μας στόχος είναι η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ - για εμάς, τους πελάτες μας και τους καταναλωτές τους.