Κύριες δραστηριότητες

Στην Μωραΐτης - Metropak δημιουργούμε αξία στους συνεργάτες μας και σχέσεις εμπιστοσύνης.

 

Στην Μωραΐτης –Metropak, γνωρίζουμε ότι οι πελάτες και οι συνεργάτες μας ανά τον κόσμο, βασίζονται στην επιχείρησή μας για να χτίσουν σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Γι' αυτό συνδυάζουμε δυνατότητες εξυπηρέτησης και διανομής με την τεχνογνωσία, τη δέσμευση και την καινοτομία μας για τη δημιουργία λύσεων παγωτού, ζαχαροπλαστικής και παρουσιάσεις των προϊόντων με είδη συσκευασίας για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, συνταγές και τεχνική υποστήριξη, πρώτες ύλες παγωτού όπως πάστες για γεύσεις παγωτού, βάσεις παγωτών, σιρόπια, ρίπλες βαριεγκάτα, μείγματα για παγωτό μηχανής soft, εργαλεία και αξεσουάρ παγωτού όπως βασκέτες, διακοσμητικά μπισκότα για παγωτά, ισοθερμικά παγωτού, θήκες για κουταλάκια, χωνάκια κ.α., πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής όπως φυτικές κρέμες, χρώματα ζαχαροπλαστικής, μαρμελάδες, γεμίσεις για σοκολάτες και μπισκότα, Σοκολάτες (πλάκα, κουμπί, σταγόνες, τρούφα και σκαλιέτα σε απομίμηση, γάλακτος, υγείας & λευκή), γλάσα καθρέφτες, μείγματα για γρήγορες γλυκές παρασκευές, πραλίνες διαφόρων γεύσεων.

 

Προσφέρουμε επίσης είδη συσκευασίας οικολογικά, ανακυκλώσιμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής, όπως συσκευασίες και προϊόντα κατάλληλα για HO.RE.CA. – Hotel – Restaurant – Cafe, Χάρτινες βάσεις για πάστες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, πλαστικά κύπελλα για finger food & γλυκά, σακουλάκια πολυπροπυλενίου, Private Label - δημιουργούμε κυπελλάκια παγωτού και γιαουρτιού με τη δική σας επωνυμία, χάρτινες φόρμες ψησίματος για κέικ, τσουρέκια, πίτες, βασιλόπιτες, γλυκά και άλλα.

 

Η επιχείρηση μας κινείται ευέλικτα και άμεσα, ώστε οι πελάτες να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικά. Μεγάλη γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν βέλτιστη σχέση ποιότητας-κόστους. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις παραμένει πάντα η προτεραιότητα μας.

Οι πωλητές μας & το τεχνικό τμήμα είναι πάντα στην διάθεσή σας για δειγματισμό των προϊόντων μας, τεχνικές πληροφορίες, συνταγές καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.